Bliv vikar

Har du brug for fleksibel bemanding? Mød Michael

Michael har siden december 2020 arbejdet som Account Manager hos Back Up A/S. Det vil være ham du møder, når du har en større ordretilgang, som kræver flere hænder, eller du har brug for større fleksibilitet i din bemanding.

AAA højeste kreditvurdering

Vi er én ud af 68 vikarbureauer, der har opnået højeste score på Bisnotes kreditvurderingsskala. AAA tildeles kun til virksomheder, der har “en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser”, og er den mest anerkendte og veletablerede kreditvurderingsmodel på markedet.

Sådan finder du de bedste kandidater! Mød Hanne

Hanne er ekspert i vagtplaner og koordinering og er en pålidelig samarbejdspartner, når din virksomhed har brug for fleksibel bemanding eller hjælp til rekruttering. Du finder Hanne i vores Aarhus afdeling. Læs mere.

Sådan får du rette medarbejder til tiden? Louise samler brikkerne

Mød Louise hun arbejder som konsulent i vores Haderslev afdeling og servicerer kunder i hele Syd- og Sønderjylland. Louise har flair for struktur og formår til stor glæde for kunderne, at få et stort puslespil til at gå op i en højre enhed.

Sådan optimerer Christian dit team og finder det rette medarbejdermatch!

Christian er ekspert i onboarding og styrer til dagligt bemandingen af nationale og internationale virksomheder i området omkring Fredericia og Vejle. Han er samarbejdspartneren, der får det fulde potentiale ud af din bemanding.