Hvem er han?

Han er en meget innovativt tænkende ressource. Når processer skal optimeres, er Mehmet altid klar med innovative løsningsforslag, der er værdiskabende hele vejen rundt og letter arbejdsgangene, hvilket mange kunder er rigtig glade for. Det giver dem en stor grad af fleksibilitet og frihed til at fokusere på deres kerneområder, når de trygt kan lægge deres rekrutterings- og bemandingsopgaver i hans hænder. Gennem effektive screeningprocesser og nøje opbyggede vikardatabaser finder han de bedste kandidater til din virksomhed og sørger for den daglige drift af dine vikarer.

Hans baggrund!

Mehmet har en baggrund indenfor ledelse og HR. I flere år har han arbejdet med rekruttering, medarbejderudvikling og ledelse på flere forskellige planer. Han kender vigtigheden af en grundig udvælgelsesproces for at finde de rette medarbejdere til vores kunder, samtidig har han stor erfaring med at implementere vores vikarer i den daglige drift. Via sin erfaring både som konsulent og leder har han indblik i alle faser i rekrutteringsprocessen og har værktøjerne til at få din bemandingsopgave sikkert i mål. Alt sker jf. vores værdier hurtigt, fleksibelt og enkelt med ordentlighed.

Hvad kan jeg bruge ham til?

Har du planer om i en periode at skulle ansætte flere medarbejdere? Vil du være sikker på at have det rette mandskab til at løfte dine opgaver? Du får med Mehmet ved roret en solid samarbejdspartner, der lytter til dig og dine behov. Han tager sig af alle opgaver lige fra rekruttering, implementering, drift og alt det praktiske omkring løn, ferie, sydom, samt søn- og helligdagsbetaling.

Vil vide mere om os og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, klik her

Læs her, hvordan du bliver vikar